søndag den 22. november 2009

MAGASIN: 20. Nov 2009

Opgave
Skab et magasin på 3 uger
I skal finde en destination, hvortil i flytter Jeres redaktion i uge 47.
I skal vælge ét overordnet tema.
I skal beslutte Jer for & designe layout.

i uge 47 drog otte fotojournaliststuderende til Thyborøn. De ville portrættere byens teenagere. De boede i et lejet sommerhus midt i byen og valgte hver især forskellige mennesker at følge.
Jeg fandt Thomas Krogh.




4 kommentarer:

Christian Slot sagde ...

Fantastiske billeder og et godt portræt. Dog vil jeg godt lige angribe opgavens formulering en smule. Der skrives "de ville portrættere byens teenagere".

Der er utrolig få indremissionske børn i Thyborøn. De kan sagtens tælles på een hånd (og præstens søn er ikke engang missionær).

Hilsen Christian. Født og opvokset i Thyborøn.

Cathrine Ertmann sagde ...

Hej Christian!

Tak! Det er altid dejligt at få kritik & jeg er glad for du kan lide både tekst og foto :)

Resultatet af vores uge i Thyborøn blev et magasin, med det overordnede tema 'teenager'. Vi var 8 personer afsted og lavede 8 forskellige individuelle opgaver under tema'er. Nogle fulgte tilflytteren, nogle smedens drenge, andre pigen som var født og opvokset i byen. Altså fik vi som resultat et ret mangfoldigt indblik. en mangfoldighed som vi jo ser alle steder, når vi kigger ordenligt efter. Min kilde, Thomas, er med til at tegne et billede af, hvad det også kan betyde at være teenager i Thyborøn. Eller, så mange andre steder.
Det spændende ved ham er jo, at han er vokset op i et samfund og en kultur, hvor religionen i mange år, har været en stor del af folks liv. Dette er ikke tilfældet på samme måde mere, men Thomas har holdt fast i den.

Havde vores resultat været en magasin kun over minioriteterne i Thyborøn, havde det været misvisende.

KH Cathrine :)

Christian Slot sagde ...

Ah, så giver det hele jo pludselig mening!

Har du links til de andre artikler, som er skrevet om byens teenagere?

I øvrigt: Jeg ved ikke, om I har taget kontakt til Lemvig Folkeblad/Lokalavisen og spurgt om de er interesserede i at købe jeres produkter? Det tror jeg, de kunne være!

Cathrine Ertmann sagde ...

Hej igen! :)

Jeg har desværre ikke links til de andres ting, men de kan ses på skolen, når du starter :)

Vi har ikke kontaktet aviserne - vi har simpelthen haft for travlt, men det skal vi klart have undersøgt - især hvis du mener det er muligt, at de vil bringe det - ellers har vi talt om at få genoptrykt magasinet og sælge det et sted i
byen. Måske du kan foreslå noget?

Bedste Hilsner
Cathrine :)